DKVertaaldiensten, Taaltrainingen, corrigeren, engels, bijles, vertalenDkvertaaldiensten, Bijles, Engels, Vertalen, Corrigeren, Taaltrainingen
Home
Overmij
Corrigeren
Bijles
Bijles, vertalen, corrigeren, engels
Tarieven
Vertalen
Email  info@dkvertaaldiensten.nl
Taaltraining
Telefoon mobiel 06 1908 5154

engels, bedrijven, taaltraining, bijles

Taaltraining Cursussen voor Bedrijven


business, taaltrainging, bedrijven, engels, lesEngelse cursussen voor bedrijven en hun medewerkers ter verbetering van communicatieve vaardigheden Engels. In het bijzonder is dit belangrijk in een wereld waar communicatie tot ver over de landsgrenzen gaat. Wat voor bedrijf U ook heeft, Engels wordt steeds meer van belang.

De inhoud van de cursussen wordt op de behoefte van Uw bedrijf afgestemd.

Cursussen kunnen voor de volgende onderwerpen worden gegeven

* Telefoneren
* Email
* Het geven van presentaties
* Het begrijpen van de basis grammatica
* Bedrijfsgerichte woordenschat
* Algemene conversatievaardigheden

taaltraining, engels, business, bedrijven, les

Indien U enige andere behoefte heeft om Engels te studeren ter verbetering van communicatieve vaardigheden dan kan dit worden besproken en hier in worden voorzien.

Taaltraining cursussen worden op  Uw(bedrijfs-)locatie gegeven. Eventuele reiskosten worden extra in rekening gebracht.

De lessen worden gegeven op ´een op een´ basis of voor groepen niet groter dan 5 deelnemers. Indien er meer dan 5 deelnemers zijn dan wordt de groep gesplitst in 2 of meer groepen. Het totaal aantal uren dat voor een taaltraining nodig is hangt af van het niveau Engels van de deelnemer(s) en het onderwerp voor een cursus.

Het benodigde lesmateriaal wordt door mij verzorgd en is in het tarief inbegrepen. Het kan echter zijn dat, rekening houdende met een specifiek onderwerp voor de cursus, een op dit onderwerp betrekking hebbend boek moet worden gebruikt. Indien dit het geval is wordt het, na overleg met U, aangeschaft tot een maximum van 65 Euro per deelnemer en apart in rekening gebracht.