DKVertaaldiensten, Taaltrainingen, corrigeren, engels, bijles, vertalenDkvertaaldiensten, Bijles, Engels, Vertalen, Corrigeren, Taaltrainingen
Home
Overmij
Corrigeren
Bijles
Bijles, vertalen, corrigeren, engels
Tarieven
Vertalen
Email  info@dkvertaaldiensten.nl
Taaltraining
Telefoon mobiel 06 1908 5154

engels, priveles, taaltraining, bijles

Over mij


bijles, engels, priveles, taaltrainingMijn naam is Dalené Kettmann, geboren te Port Elizabeth ( Zuid Afrika).

Onderwijzen was en is altijd mijn passie. Er is geen grotere voldoening en het doet mij deugd als een student, jong of oud, een onderwerp voor de eerste keer begrijpt en in staat is het toe te passen.

Mijn onderwijs carrière is begonnen op de Forest High School te Johannesburg ( Zuid Afrika). Ik onderwees diverse vakken zoals muziek, Afrikaans en aardrijkskunde. In 1996 verhuisde mijn familie en ik naar Cyprus. Kort daarvoor behaalde ik het Diploma Teaching English as a Foreign Language (Engels onderwijzen als vreemde taal).

In Cyprus gaf ik Engelse les, geschiedenis en drama op de International School in Paphos waarna ik begon bij de American Academy (Private) in Limassol. Ik gaf met plezier les in een internationale omgeving en maakte 11 jaar deel uit van de “American Academy-familie”.

In 2007 verhuisde ik naar Zoetermeer en begon met privé bijles Engels. Na oprichting van mijn bedrijf als ZZP’er in 2010, DK Vertaaldiensten, breidde ik mijn werkzaamheden uit tot het vertalen van boeken, websites en andere documenten alsmede het corrigeren van Engelstalige scripties (thesis) voor wat betreft spelling, grammatica en zinsopbouw.

Sinds 2011 ben ik, voor het afnemen van LPE tests, examinator Engels en bezoek luchthavens in Nederland en België voor het afnemen van een internationaal examen dat alle piloten(privé, commercieel en ballonvaarders) en ook luchtverkeersleiders moeten afleggen.

Bedrijfstrainingen maken ook deel uit van de diensten die ik aanbied. Veel bedrijven hebben relaties en zakenpartners in het buitenland en het wordt steeds belangrijker om effectief en met succes in het Engels te communiceren. De bedrijfstrainingen zijn er op gericht om medewerkers zelfvertrouwen te geven en op hun gemak te laten voelen als er in het Engels moet worden gecommuniceerd.

Ik zie er naar uit U te ontmoeten om samen Uw taalvaardigheid Engels te verbeteren.